Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 克 干肉皮
- 50 克 粉丝
- 适量 水 ,泡发用
- 3 片 姜 ,约10克
- 2 根 葱 ,切小段
- 10 克 油
- 1200 克 水
- 100 克 肉丸
- 20 克 新鲜黑木耳 ,切小朵
- 50 克 鹌鹑蛋
- 100 克 大白菜 ,洗净沥干,切段
- 100 克 蛋饺 ,约5个
- 100 克 鱼丸
- ½ 茶匙 盐 ,约2-3克
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1186 kJ / 283.8 kcal
- Eiwitten
- 16.1 g
- Koolhydraten
- 18.5 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 809.2 mg