Apparaten en accessoires
干煸花菜
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
2 人份
Ingrediënten
-
葱 切葱花2 根
-
油15 克
-
花菜 切小丁,洗净沥干300 克
-
生抽10 克
-
老抽5 克
-
蚝油10 克
-
糖1 小撮
-
水10 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
755.2 mg
Eiwitten
3.2 g
Calorieën
497.5 kJ /
119 kcal
Vetten
7.8 g
Vezels
3.2 g
Verzadigd vet
1.2 g
Koolhydraten
9.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
冬季蔬食料理
15 recepten
China
China