Apparaten en accessoires
青蟹番茄土豆羹
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 人份
Ingrediënten
-
青蟹 一切二,去除腮,约200克1 - 2 只
-
土豆 去皮切块200 克
-
水600 克
-
番茄 去皮切块150 克
-
盐 约1茶匙5 克
-
淀粉 加两茶匙水勾兑成水淀粉1 茶匙
-
葱 切葱花,装饰用适量
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
8.7 g
Calorieën
396 kJ /
94 kcal
Vetten
1 g
Vezels
0.6 g
Koolhydraten
12.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
一日三餐
21 recepten
China
China