Apparaten en accessoires
贵州酸汤火锅汤料
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
2 人份
Ingrediënten
-
蒜头50 克
-
大葱20 克
-
姜 姜片10 克
-
菜籽油30 克
-
番茄 切小块250 克
-
红酸汤汁200 克
-
水800 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
30.7 mg
Eiwitten
2.5 g
Calorieën
809.4 kJ /
193.5 kcal
Vetten
15.4 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
1.2 g
Koolhydraten
13.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
年度热门食谱精选2025
10 recepten
China
China
Misschien vind je het ook leuk...
排骨炖酸菜
40min
卤煮火烧
2u. 10min
酸菜鸭血炖豆腐
35min
羊肉片汤
40min
面疙瘩汤
30min
萝卜炖牛肉
2u. 25min
东北乱炖
50min
炒肝
1u. 35min
白菜豆腐汤
35min
牛肉饺子汤
Geen beoordelingen
火腿鸡豆花
Geen beoordelingen
番茄豆腐鳕鱼
Geen beoordelingen