Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 - 4 Gewürznelken (siehe Variation)
- 50 g Vollkorngetreide z. B. Dinkel, Hafer, Gerste
- 200 g Haferflocken
- 100 g Butter, in Stücken
- 1 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- ½ TL Weinstein-Backpulver
- 100 g Honig
- Weizenmehl, universal zum Bearbeiten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 244 kJ / 58 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 11 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Butternockerl
40 Min
Kartoffel-Käse-Roulade mit RUPP Feinster Streich Emmentaler
6 Std.
Tomatenspätzle
15 Min
Eier-Schnittlauch-Sauce
10 Min
Eierschöberl
1 Std.
Käsenockerl "Tricolore"
50min
Schinken-Käse-Rauten
35 Min
Grüner Brotaufstrich mit Wildkräutern
15 Min
Kräuterschöberlsuppe
35 Min
Kartoffelsuppe mit Croûtons
40 Min
Schöberl
20 Min
Käsesauce
15 Min