Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pre-impasto
-
3
g di lievito di birra disidratato
of 7 g di lievito di birra fresco - 350 g di acqua
- 10 g di zucchero di canna
- 300 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
Impasto
- 100 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
- 75 g di farina di riso + q.b.
- 25 g di farina di soia
- 12 g di sale
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di radicchio rosso di Verona a listarelle (vedere consigli)
- 2 pizzichi di sale
- 150 g di speck a fette
- 50 g di gherigli di noci
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 6242.8 kJ / 1492.1 kcal
- Eiwitten
- 54.7 g
- Koolhydraten
- 204.6 g
- Vetten
- 50.5 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 4546.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Plumcake alle carote al Varoma
2h
Rotolo ai piselli
50 Min
Crostata ai pistacchi
4 Std.
Involtini primavera con Affettatutto Bimby®
1 Std.
Barchette feta e bietole
2h
Manzo Tri-Tip speziato con crema di spinaci
3h
Tarte flambé alle cipolle (TM6)
1 Std.
Orzo con pollo al miele con pesto
45min
Grissini ai semi di zucca e Parmigiano Reggiano
3h
Focaccia millebolle
28 Std.
Noodles con gamberi e verdure
40min
Salmone con salsa ai porri e piselli
25 Min