Pinsa radicchio speck e noci

Pinsa radicchio speck e noci

4.8 6 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 28u.
2 pezzi

Ingrediënten

Pre-impasto
  • 3 g di lievito di birra disidratato
    7 g di lievito di birra fresco
  • 350 g di acqua
  • 10 g di zucchero di canna
  • 300 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
Impasto
  • 100 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
  • 75 g di farina di riso + q.b.
  • 25 g di farina di soia
  • 12 g di sale
  • 15 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 spicchio di aglio
  • 300 g di radicchio rosso di Verona a listarelle (vedere consigli)
  • 2 pizzichi di sale
  • 150 g di speck a fette
  • 50 g di gherigli di noci

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 pezzo

Natrium 4546.8 mg
Eiwitten 54.7 g
Calorieën 6242.8 kJ / 1492.1 kcal
Vetten 50.5 g
Vezels 11 g
Verzadigd vet 8.2 g
Koolhydraten 204.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...