Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di datteri denocciolati, circa 12 pezzi
- 25 g di formaggio fresco spalmabile
- 12 fette di pancetta tesa di maiale
- 200 g indivia riccia tagliato a fette (2 cm)
- 2 arance sanguinelle, una in spicchi, una il succo spremuto fresco
- 1 cucchiaino di senape di Digione
- 20 g di aceto di vino rosso
- 45 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 3 - 4 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di yogurt bianco non zuccherato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2603.8 kJ / 622.3 kcal
- Eiwitten
- 13.3 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 47.1 g
- Verzadigd vet
- 14.1 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 1199.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Capesante con purè di pastinaca e crumble alla pancetta
Geen beoordelingen
Pasticcio di pesce e patate (TM6)
1h 10min
Panini di verdure
1h
Carpaccio di barbabietola, zucchine e mozzarella
20 min
Insalata di patate con vinaigrette alle erbe
45 min
Pane allo yogurt
14 Std. 50 Min
Tarte flambé alle cipolle
1h
Panini semidolci
1h 30min
Insalata di patate con vinaigrette alle erbe (TM6)
45 min
Grissini ai semi di zucca e Parmigiano Reggiano
3h
Patate schiacciate al forno
1h
Salmone al vapore con purea di broccoli e patate
30 min