Burger de bœuf et champignons au four

Burger de bœuf et champignons au four

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 portion

Ingrediënten

  • 225 g de champignons shiitaké frais coupées en deux
  • 60 g de champignons portobello frais coupées en deux
  • 115 g de pleurotes frais
  • 60 g de champignons bruns frais coupées en deux
  • 450 g de viande de bœuf hachée cassé en morceaux
  • 60 g chapelure
  • 30 g d'assaisonnement au soya liquide, type Bragg
  • 1 c. à thé de poivre noir fraîchement moulu
  • 2 œufs de gros calibre
  • 2 c. à thé de sauce Worcestershire
  • 4 tranche cheddar
  • 4 pains à burger grillé

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1285 mg
Eiwitten 44.7 g
Calorieën 3254.6 kJ / 777.9 kcal
Vetten 40 g
Vezels 4.9 g
Verzadigd vet 16.2 g
Koolhydraten 58.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...