Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cipolla, tagliata a metà
- 1 spicchio di aglio
- 70 g di olio di oliva
- 1 zucchina, a cubetti (1 cm)
- 1 gambo di sedano, a fette (5 mm)
- 1 peperone giallo, a cubetti (1,5 cm)
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 30 g di uvetta
- 50 g oliva verde, denocciolata, tagliate a metà in senso trasversale
- 1 cucchiaio di capperi sott'aceto, sgocciolati
- 1 melanzana (ca. 350 g), a cubetti (1,5 cm)
- 30 g di pinoli
- 20 g di aceto di vino bianco
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe macinato
- 10 g di zucchero greggio (o di canna)
- 3 gambi di basilico, fresco, le foglioline lavate e asciugate, tagliati a striscioline
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 432 kJ / 103 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Contorno di peperoni al vapore
40 menit
Torta di arance
50min
Torta di mele con crumble (TM6)
2h 30min
Crema spalmabile alle melanzane
20 min
Ratatouille
40 menit
Peperoni in agrodolce
30min
Insalata di patate
1h 5 min
Insalata di finocchi con parmigiano (TM6)
10min
Contorno di zucchine
30min
Insalata di carote con salsa allo yogurt (TM6)
10min
Purè di patate nature
55min
Pesto di basilico
10min