Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de petites courgettes, de la taille de la goulotte
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 4 - 5 brins de persil frais
- 100 g de poivron rouge, coupé en morceaux (4 cm)
- 50 g de poivron vert, coupé en morceaux (4 cm)
- 100 g d'aubergine, coupée en morceaux (3 cm)
- 15 g de champignons déshydratés
- 1 gousse d'ail
- 1 ½ c. à café de sel
- 1 ½ c. à café de poivre noir moulu
- 3 pincées de paprika
- 50 g d'huile d'olive
- 200 g de purée de tomates en conserve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 812.8 kJ / 194.3 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 18.2 g
- Vetten
- 12.8 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 987.2 mg
Alternatieve recepten
Parmigiana courgettes et pommes de terre
1h 15min
Carottes Vichy
35min
Purée mousseline
40 Min
Gratin de chou-fleur, curry et lait de coco
45 min
ATELIER menu 2
1h
ATELIER menu 1
1h
Nids de spaghetti, sauce tomate et brocoli
1h 30 min
Salade de maquereau fumé, fenouil, champignon et amande
45 min
Tortilla de pommes de terre en spaghetti
35min
Risotto crémeux aux champignons et aux crevettes
1h
Poulet rôti au cidre et légumes vapeur
1 godz. 45 min
Tarte amandine aux pommes et poires
50min