Tarte fine au brie, compotée d’oignons aux myrtilles et romarin

4.6 16 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
2 portions

Ingrediënten

  • 1 pâte feuilletée maison
  • 2 oignons rouges coupés en deux
  • 15 g de beurre
  • 10 g d'huile d'olive
  • 1 c. à café de miel (optioneel) et un peu pour la finition
  • 1 c. à café de feuilles de romarin frais et un peu pour la finition
  • 2 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 100 g de myrtilles fraîches ou surgelées
  • 150 g de brie coupé en tranches
  • 5 - 10 cerneaux de noix

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1009.2 mg
Eiwitten 25.3 g
Calorieën 4078.5 kJ / 974.8 kcal
Vetten 74.8 g
Vezels 10 g
Verzadigd vet 35 g
Koolhydraten 68.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...