Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Wasser
- ½ Blumenkohl (ca. 500 g), in Röschen
- 2 Eier
- ½ Tomate, mittelgroß, halbiert
- 50 g Hartweizengrieß
-
50
g Saure Sahne
of 50 g Crème fraîche -
150
g Gouda, in Stücken
of 150 g Emmentaler, in Stücken - 2 EL frische Kräuter, gemischt, z.B. Petersilie, Schnittlauch, Kerbel, fein gehackt
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 60 - 80 g Paniermehl
- Butterschmalz zum Braten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 678 kJ / 162 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 11 g
Alternatieve recepten
Sellerieschnitzel mit Parmesan-Panade und Joghurtsauce
1 Std.
Brokkolilaibchen mit Nusskruste
55 Min
Sellerie-Möhren-Bratlinge
20 Min
Sauerkrautpuffer ratzfatz fertig
20 Min
Chinakohl-Röllchen
50 Min
Kartoffelpizza
1 godz. 10 min
Kartoffelpuffer-Roulade auf dem Blech
2h
Brot-Puffer
30 min
Spinat-Käse-Kroketten
1 Std.
Blumenkohl-Bratlinge
45min
Brokkolibratlinge mit Radieschensalsa
1 godz. 10 min
Wurzelgemüse-Nester mit Ei und Kräuter-Mayonnaise
45min