Empanaditas de jitomate y albahaca

Empanaditas de jitomate y albahaca

2.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 20min
30 piezas

Ingrediënten

Masa
  • 300 g de harina y un poco más para espolvorear
  • 100 g de mantequilla con sal fría en cubos pequeños
  • 30 g de manteca de cerdo
  • 70 g de crema
  • ½ cucharadita de sal
  • ½ limón sólo la ralladura
  • ½ cucharadita de azúcar
  • 10 hojas de albahaca frescas
Relleno
  • 15 hojas de albahaca frescas
  • 30 g de aceite de oliva
  • 50 g de echalotes
  • 100 g de poro en rodajas
  • 100 g de jitomate cherry cortados en mitades
  • ½ cucharadita de sal
  • 1 pizca de pimienta molida
  • 50 g de queso crema
  • 1 huevo batido para barnizar

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 pieza

Natrium 0 mg
Eiwitten 1 g
Calorieën 407 kJ / 97 kcal
Vetten 6 g
Vezels 0 g
Verzadigd vet 0 g
Koolhydraten 9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...