Compatibele versies
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 3 láminas de grenetina (10 g)
- 100 g de azúcar
- 100 g de leche entera
- 3 yemas de huevo
- 1 cucharadita de azúcar de vainilla
- 100 g de chocolate con leche, en trozos
- 20 g de cocoa en polvo
Salsa de toffee al café
- 100 g de azúcar morena
- 10 g de café en grano
- 100 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 60 g de mantequilla
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2348 kJ / 562 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mazapán de almendras y cocoa
30 min
Mousse de mamey
2 Std.
Mini eclairs de frambuesa
3h
Mousse de frutas
3h
Pastel de durazno y ciruela
1h
Pay de camote enmielado
1 godz. 40 min
Helado de canela
12h
Merengue francés con cocoa
2 godz. 10 min
Helado de praliné
5 Std. 30 Min
Pastel imposible al Varoma
6 Std.
Pastel imposible al vapor
2h 40 min
Tartas de nuez
1h