Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre
- 60 g de agua mineral
- 5 g de levadura prensada fresca
-
1
cucharada de miel
of 1 cucharada de azúcar (25 g) - 110 g de harina
- aceite de girasol, para engrasar
Masa de pan rústico
- 300 g de agua mineral
- 10 g de levadura prensada fresca
- 540 g de harina, y un poco más para espolvorear
- 2 cucharaditas rasas de sal (20 g)
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 9381 kJ / 2244 kcal
- Eiwitten
- 67 g
- Koolhydraten
- 474 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hogaza de papa
3h 35min
Pan blanco
1h 40min
Baguettinas
4 godz. 5 min
Pan para hamburguesa
3h 20 min
Pan con levadura química
30min
Baguette
10h 40 min
Pan de caja integral
1h 40min
Masa madre (levadura natural)
120h
Hogaza de centeno
16h 50min
Pan de caja con semillas de amapola
2 godz. 10 min
Masa madre de trigo
96 Std.
Hogaza exprés
50 Min