Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de chocolate amargo, en trozos
- 250 g de agua
- 15 g de levadura seca instantánea
- 20 g de azúcar refinada
- 450 g de harina de trigo
- 20 g de cocoa en polvo, y un poco más para espolvorear
- 5 g de sal fina
- 100 g de mantequilla, en cubos
- aceite en aerosol, el necesario para engrasar
- 4 cdas de chispas de chocolate amargo, horneables
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2975 kJ / 708 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 125 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 519 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastel de tres leches con rompope
2h
Pastel de tres leches con rompope
2h
Mantenconchas
3h 15min
Pay de camote enmielado
1h 40min
Pocky casero
1 Std. 30 Min
Salsa cremosa de perejil
35 Min
Flan de coco
15min
Temperado de chocolate sobre mármol (tableado)
30 Min
Pastel de tres leches
3 Std.
Rompope de nuez
20 Min
Spaghetti con almejas y vino blanco
1 Std. 30 Min
Pizza diavola
2 Std. 15 Min