Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho de chocolate
- mantequilla sin sal, para engrasar
- 60 g de mantequilla, en trozos
- 250 g de azúcar refinada
- 8 huevos
- 170 g de harina para hot cakes
- 80 g de cocoa en polvo
- 2 pizcas de sal
Relleno de caramelo
- 100 g de caramelo líquido
- 100 g de mantequilla, en trozos
- 1 cucharadita de sal marina, al gusto
- 680 g de crema (min 30% de grasa)
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 2142 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Betún de mantequilla básico
10 min
Pastel arcoiris
2 godz.
Crema pastelera de pistache
20 min
Bocaditos de chocolate blanco y caramelo salado TM6
1h 30 min
Profiteroles
2h 15 min
Pastel de celebración con letras o numeros
2 godz.
Betún de queso crema
5 Min
El mejor pastel de chocolate
1h
Pastel de chocolate con avellanas
2 godz. 40 min
Pay de nuez con chocolate
1 Std. 10 Min
Betún de queso crema
5 Min
Pastel triple chocolate en capas
2 godz. 30 min