Apparaten en accessoires
Higos rellenos de crema de cocoa, café y ron
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
20 piezas
Ingrediënten
-
200 g de mantequilla
-
40 g de azúcar glass
-
10 g de cocoa en polvo
-
1 cucharadita de café soluble
-
10 g de ron
-
20 higos frescos
-
200 g de chocolate amargo
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 pieza
Eiwitten
2 g
Calorieën
678 kJ /
162 kcal
Vetten
12 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
12 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chocolate
62 recepten
Mexico
Mexico
Misschien vind je het ook leuk...
Peritas sorpresa
40min
Tarta de manzana
1u.
Piñas con jarabe de coco en cocción lenta TM6
3u. 40min
Tarta de limón
2u.
Natilla de semolina
20min
Bollos dulces de espelta con fruta seca
1u. 10min
Pay de limón
3u. 30min
Betabel al gratín
50min
Pastel de nueces y zanahorias
1u.
Namura (pastel de semolina de trigo)
1u. 50min
Coctel nevado
15min
Gelatina cremosa de piña
4u. 10min