Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 550 g de masa hojaldre, muy fría
- leche, la necesaria para barnizar
- semillas de ajonjolí, el necesario para decorar
- 110 g de tocino ahumado, en trozos
- 280 g espárragos verdes, en trozos de 1 cm
-
100
g de queso ricotta
of 100 g de queso de cabra - 150 g de queso crema, a temperatura ambiente
- 1 clara de huevo
- 1 cucharadita de sal fina
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 3 ramita de tomillo fresco, deshojado
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3066 kJ / 730 kcal
- Eiwitten
- 60 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Affogato chocolatoso
10min
Carlota de durazno
5h
Tarta de mousse de chocolate
12h 30min
Flan de naranja
5h
Natilla de café
40 min
Dulce de leche
2h
Verduras rellenas
1h 20 min
Souffle de chocolate
1h
Gnoccis con prosciutto
1h 20 min
Lomo de cerdo en salsa de mandarina y nuez
1h 20 min
Pastel de pistache
1h 20 min
Tortas de papa alemanas
45 min