Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- aceite de oliva extra virgen, para engrasar
- 250 - 280 g de agua (ver tip)
-
15
g de levadura fresca, desmoronada
of 7 g de levadura seca instantánea, desmoronada -
30
g de miel de abeja
of 30 g de azúcar morena - 250 g de harina de trigo integral
- 250 g de harina de trigo
- ½ cdita de sal fina
- 20 g de avellanas
- 20 g de nuez de castilla, en mitades
- 80 g de fruta deshidratada, mezclada (p.ej. arándanos, higos, chabacanos, manzanas, etc), en trozos
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 523 kJ / 125 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 40 mg
Alternatieve recepten
Pastel de calabacita
1sa 20 dk
Mermelada de chabacano y jengibre
1sa
Panqué de nuez glaseado
1h 30min
Yogur con compota de fresas e higos
13h
Panqué de nuez glaseado
1h 30min
Pay de camote enmielado
1sa 40 dk
Pan plano de plátano y centeno
1u. 35min
Tartalaza
1h 30min
Rollo de guayaba
2sa 30 dk
Rosca de Reyes
3sa
Pan de caja con semillas de amapola
2hod. 10min
Ate de membrillo
1 godz. 45 min