Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema pastelera
- 500 g de leche entera
- 70 g de azúcar
- 50 g de fécula de maíz certificada sin gluten
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
- 1 cucharadita de vainilla líquida
Pasta choux
- 80 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
- 70 g de fécula de maíz certificada sin gluten
- 250 g de agua
- 80 g de mantequilla
- 1 pellizco de sal
- 20 g de azúcar
- 5 huevos
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 475 kJ / 114 kcal
- Eiwitten
- 3.87 g
- Koolhydraten
- 10.98 g
- Vetten
- 6.02 g
- Vezels
- 0.22 g
Alternatieve recepten
Croquetas con harina comercial (sin gluten)
5h
Pastas de almendra sin gluten
1h
Pan de molde sin gluten
14 Std.
Rollos de brioche caramelizados (sin gluten)
2j 15 menit
Bizcocho genovés (sin gluten)
1h 10 min
Rosquillas americanas sin gluten
2h 30 min
Hojaldre rápido (sin gluten)
1h
Roscón de Reyes sin gluten
2u. 45min
Masa sablé sin gluten
1h
Buñuelos vieneses (sin gluten y sin lactosa)
1h
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2u. 50min
Salsa bechamel y derivadas (sin gluten)
10min