Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho
- 100 g de harina de repostería
- 40 g de cacao puro en polvo
- 2 cucharaditas de levadura química en polvo
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 1 pellizco de sal
- 4 huevos
- 150 g de azúcar
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente (y un poco más para engrasar el molde)
- 40 g de kirsch
Montaje
- 50 g de kirsch
- 700 g de nata montada
- 350 g de cerezas oscuras en almíbar escurridas (reserve el almíbar)
- 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en virutas
- 6 cerezas (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2643 kJ / 632 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 47.9 g
- Vetten
- 45.1 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Bizcocho triple de chocolate
2h 20min
Tarta de limón y merengue
2h 10 min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h
Tarta de cappuccino
2h
Tarta de primavera
10 Std.
Postre chajá
11h 15min
Tarta fondant
5h 30min
Tarta de piña y coco con frosting de rosas
5h
Brazo de gitano nevado con frambuesas
25h 40 min
Tarta de merengue y fresas
1h 10 min
Tarta para celebraciones
7 Std.