Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho
- 100 g de harina de repostería
- 40 g de cacao puro en polvo
- 2 cucharaditas de levadura química en polvo
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 1 pellizco de sal
- 4 huevos
- 150 g de azúcar
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente (y un poco más para engrasar el molde)
- 40 g de kirsch
Montaje
- 50 g de kirsch
- 700 g de nata montada
- 350 g de cerezas oscuras en almíbar escurridas (reserve el almíbar)
- 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en virutas
- 6 cerezas (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2643 kJ / 632 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 47.9 g
- Vetten
- 45.1 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Bizcocho triple de chocolate
2h 20min
Ganache de chocolate
1h 10min
Tarta de limón y merengue
2 Std. 10 Min
Brazo de gitano con frambuesas
1 Std. 20 Min
Tarta de chocolate con bizcocho de zanahoria y piña
5h 30min
Frosting de mascarpone y cacao
10min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h
Tarta de chocolate con toffee salado
2 Std. 40 Min
Tronco de Navidad
8 godz. 30 min
Tarta de manzana americana (Apple pie)
1h
Tarta a las tres leches
12h 45min
Brazo de gitano
3h