Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 - 120 g grzybów, suszonych (np. borowików lub podgrzybków)
- 1500 g wody
- 3 - 4 gałązki natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 50 g marchewki, pokrojonej na kawałki
- 50 g korzenia pietruszki, pokrojonego na kawałki
- 30 g korzenia selera, pokrojonego na kawałki
- 80 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 40 g masła, pokrojonego na kawałki
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
of 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona - 1 - 1 ½ łyżeczki soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 2 liście laurowe, suszone
- 3 ziarna ziela angielskiego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 480.8 kJ / 114.9 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 16.6 g
- Vetten
- 5.8 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 417.7 mg
Alternatieve recepten
Wigilijna zupa grzybowa z łazankami
1h 15 min
Barszcz do pasztecików
2h 5 min
Zupa ogórkowa
30min
Zupa fasolowa na wędzonych żeberkach
13h 50min
Krupnik z grzybami
45min
Zupa grzybowa z pęczakiem
1h 10 min
Kapuśniak
50min
Barszcz biały wielkanocny
1h 10 min
Zupa grochowa z chorizo
45min
Kapuśniak zabielany z ziemniakami
1u.
Góralska kwaśnica
1u. 30min
Kapuśniak kaszubski
45min