Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
30
g cebuli, przekrojonej na pół
of 30 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół - 200 g wędliny, np. kiełbasy lub szynki, pokrojonej na kawałki
- 2 jajka, ugotowane na twardo, obrane, pokrojone w ćwiartki
- 40 - 50 g majonezu
- 1 łyżeczka musztardy
- sól, do smaku
- pieprz czarny, mielony, do smaku
- 1 - 2 łyżki szczypiorku, posiekanego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 335.2 kJ / 80.1 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 6.2 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 275.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta z makreli wędzonej
20min
Sos gribiche
20min
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1 Std.
Pasta z kurczaka i sera feta
55 min
Pasta z tuńczyka
20min
Pasta jajeczna
5 min
Pasta z warzyw z rosołu
40 Min
Pasta z łososia
5 min
Pasta kanapkowa z szynki i rukoli
15 Min
Pomidorowa pasta z serem feta
35 min
Pasta z serka z rzodkiewką
5 min
Pasta z kurczaka z jajkiem i korniszonem
40 Min