Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g czerwonej kapusty, pokrojonej na kawałki
- 100 g cebuli, przekrojonej na pół
- 20 g oleju
- 150 g jabłek, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki
- 150 g wody
- 1 łyżka przyprawy uniwersalnej, wykonanej w TM
- 1 łyżeczka soli
- 3 ziarna ziela angielskiego
- 2 liście laurowe, suszone
- 1 łyżeczka cukru
- pieprz czarny, mielony, do smaku
- 20 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 30 g masła
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 751.2 kJ / 179.5 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 20.2 g
- Vetten
- 11.7 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 620.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sos koperkowy
15min
Surówka z kiszonej kapusty
15min
Modro kapusta
45min
Surówka z młodej kapusty
20 Min
Surówka z kapusty pekińskiej
5 Min
Marchewka na ciepło
35 Min
Sos tatarski
5 Min
Kapusta zasmażana
1h 35min
Surówka z pora
30 Min
Kapusta gotowana
30 Min
Surówka z selera na słodko
15min
Buraczki na ciepło
50 Min