Pastéis de carne picada e beringela marinada

Pastéis de carne picada e beringela marinada

4.7 3 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
28 unidades

Ingrediënten

Recheio
  • beringela s/ casca cortada em cubos
    120 g
  • malagueta vermelha (optioneel)
    1
  • cominhos
    ½ c. chá de
  • sementes de coentros
    1 c. chá de
  • hortelã só as folhas
    1 c. sopa de
  • sal
    1 c. chá de
  • dentes de alho
    4
  • azeite
    30 g
  • limão só o sumo
    1
  • sobras de pão
    100 g
  • leite
    100 g
  • cebola
    70 g
  • ovo
    1
  • pimenta
    1 pitada de
  • carne de vaca picada
    150 g
  • carne de porco picada
    150 g
Massa
  • manjericão
    5 g
  • água
    50 g
  • azeite
    50 g
  • vinho branco
    50 g
  • banha
    50 g
  • sal
    1 c. chá de
  • ovos
    2
  • farinha tipo 65
    450 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 unidade

Natrium 198.7 mg
Eiwitten 4.9 g
Calorieën 630.1 kJ / 150.6 kcal
Vetten 7.8 g
Vezels 0.8 g
Verzadigd vet 2.2 g
Koolhydraten 14.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...