Apparaten en accessoires
綠咖哩牛肉
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 人份
Ingrediënten
-
牛肉片300 克
-
蠔油2 茶匙
-
糖1 ½ 茶匙
-
香油2 茶匙
-
泰式綠咖哩醬2 大匙
-
油1 大匙
-
椰奶400 克
-
檸檬葉5 片
-
泰國茄子 切長條130 克
-
泰國四季豆 切小段100 克
-
新鮮紅辣椒 斜切2 根.
-
新鮮九層塔 取葉子30 片
-
魚露1 大匙
-
牛奶3 大匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
20.01 g
Calorieën
1503 kJ /
359 kcal
Vetten
26.259 g
Vezels
2.173 g
Koolhydraten
10.713 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
東南亞風味在我家
11 recepten
Taiwan
Taiwan