Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 克 牛肉片
- 2 茶匙 蠔油
- 1 ½ 茶匙 糖
- 2 茶匙 香油
- 2 大匙 泰式綠咖哩醬
- 1 大匙 油
- 400 克 椰奶
- 5 片 檸檬葉
- 130 克 泰國茄子, 切長條
- 100 克 泰國四季豆, 切小段
- 2 根. 新鮮紅辣椒, 斜切
- 30 片 新鮮九層塔, 取葉子
- 1 大匙 魚露
- 3 大匙 牛奶
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1503 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 20.01 g
- Koolhydraten
- 10.713 g
- Vetten
- 26.259 g
- Vezels
- 2.173 g