Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 克 紫洋蔥, 切塊
- 5 粒 蒜頭
- 10 克 薑
- 80 克 油
- 2 茶匙 孜然粉
- 2 茶匙 香菜粉 (芫荽粉)
- 1 茶匙 薑黃粉
- ½ 茶匙 辣椒粉
- 1 茶匙 鹽
- 150 克 水
- 450 克 罐裝碎蕃茄
- 800 克 去骨去皮雞腿肉, 切塊(5公分)
- 1 顆 青椒, 去籽切丁
- 1 - 2 根. 新鮮青辣椒, 去籽切碎
- 6 - 8 根 新鮮香菜, 只取葉子
- 2 根 蔥, 切蔥花
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1814 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 27.757 g
- Koolhydraten
- 27.403 g
- Vetten
- 23.658 g
- Vezels
- 2.996 g