Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 gramů tresky
- 10 gramů oleje, plus extra na potření
- 1 čajová lžička soli, plus extra navíc
- 2 snítky čerstvého tymiánu
- 1 citrón
- 50 gramů cibule, na půl
- 1 stroužek česneku
- 30 gramů másla
- 500 gramů vody
- 1 bobkový list, sušený
- 250 gramů krupek
- 200 gramů červené řepy, vařené, na kostky
- Voeding
- per 1 porci
- Calorieën
- 668 kJ / 160 kcal
- Eiwitten
- 20.5 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 10.3 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vařený bulgur
35min
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50min
Treska v alobalu s mrkvovými nudlemi
45min
Brambory se zelenými fazolkami a petrželovým pestem
35min
Dušená treska s tymiánem a citrónem
40min
Treska v soli se smetanovým kaviárem
20 Min
Ryba s bylinkovo-sýrovou krustou, bramborami a květákem
1 Std. 15 Min
Dýňové kroupoto s parmazánem
1 Std. 30 Min
Treska v páře s petrželovou krustou, novými bramborami a cuketou
40min
Salát romanesco
1h 45min
Kroupový salát s rajčaty
45min
Kroupy se žampióny
55 min