Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 gramů bílé cizrny, suché
- 60 gramů cibule, napůl
- 3 stroužky česneku
- 2 polévkové lžíce oleje
- 80 gramů pohankové mouky
- 1 čajová lžička majoránky
- 3 snítky čerstvé petržele, nasekané
- 1 - 2 čajové lžičky soli
- 50 - 100 gramů vody
- 1 kus sladké brambory, růžové, batát
- 200 gramů celeru, na tenké plátky
- 200 gramů žampiónů, nebo jiných hub
- Voeding
- per 1 porce
- Calorieën
- 1894 kJ / 452 kcal
- Eiwitten
- 19.9 g
- Koolhydraten
- 68.7 g
- Vetten
- 12.4 g
- Vezels
- 19.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Jáhlové knedlíky se špenátem a rajčatovým ragú (bezlepkové)
1 godz. 20 min
Bílé fazole se zakysanou smetanou a pórkem
20 λεπτ.
Fazolový burger (veganský)
1 godz. 20 min
Dýňové karbanátky se špaldou
1h 40min
Brokolice s cizrnou v ořechové omáčce
1h
Bramborovo-cizrnová polévka s kari
30min
Čočková sekaná
6h 20min
Cizrnové kuličky s dýní
25 min
Cizrnová polévka se slaninou
40 min
Cizrnová mouka
45 min
Fazole po bretaňsku
35 min
Sójový guláš s knedlíky v balíčku
1h 25min