Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di farina tipo 0
- 30 g di lievito di birra fresco
- 70 g di zucchero
- 300 g di latte intero tiepido
- 150 g di fichi secchi a metà
- 80 g di Rum
- 50 g di arancia candita
- 50 g di cedro candito
- 2 uova
- 100 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 100 g di uvetta sultanina, ammollata per 10 minuti in acqua tiepida e strizzata
- 50 g di pinoli
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza tritata
- 100 g di mandorle pelate
- 140 g di noci sgusciate
- 150 g di vino rosso proveniente dal Trentino Alto Adige (tipo Teroldego o Marzemino)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2255 kJ / 539 kcal
- Eiwitten
- 13.6 g
- Koolhydraten
- 34.1 g
- Vetten
- 24.3 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Strudel di mele
1 Std. 35 Min
Polenta
1u.
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40min
Smacafam
55 Min
Salsa bolzanina
15min
Panini noci e uvetta (di Erica Liverani)
4h 50min
Strangolapreti alla trentina
4u.
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4h 20min
Torta di pane
1h 20min
Canederli allo speck
2h 40min
Galette des rois al limone
2u. 30min
Strudel di albicocche con pasta al moscato
1u. 30min