Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 fogli di gelatina (6 g)
- 160 g di latte intero
- 60 g di zucchero
- 1 limone, il succo
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 250 g di yogurt naturale
- 150 g di frutta mista fresca, a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 614.8 kJ / 146.9 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 11.2 g
- Vetten
- 10.7 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 31 mg
Alternatieve recepten
Mousse di yogurt con salsa alle albicocche
6 godz. 15 min
Mousse al cioccolato
3h 30min
Crema inglese
15 Min
Panna cotta
6h 30min
Éclair alla crema di lamponi e pistacchi
12h
Crema di pesche caramellate e cannella
2 Std. 15 Min
Coppa moresca
15 Min
Bicchierini di cioccolato con mousse cappuccino
3h 30min
Bicchierini ai 3 cioccolati
4 Std. 30 Min
Bicchierino variegato al ribes rosso
2 Std. 30 Min
Mousse cioccolato fondente e peperoncino
20 Min
Crema Bimby ®
45 Min