Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 fogli di gelatina (6 g)
- 160 g di latte intero
- 60 g di zucchero
- 1 limone, il succo
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 250 g di yogurt naturale
- 150 g di frutta mista fresca, a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 577 kJ / 138 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 9.8 g
- Vetten
- 10.3 g
Alternatieve recepten
Bicchierini ai 3 cioccolati
4 godz. 30 min
Mousse al lime con cremoso alle fragole
3h 30min
Panna cotta
6h 30min
Meringhe
2h
Mattonella al cocco con coulis di pesche (senza lattosio)
6h 30min
Bianco e nero con noci e miele
3 Std. 20 Min
Mousse di yogurt con salsa alle albicocche
6 Std. 15 Min
Budino allo yogurt e frutta fresca
3h 10min
Mattonella allo yogurt con mirtilli
6h 20min
Éclaires al cioccolato
4h 50min
Crema di mele e cioccolato (di Luca Montersino)
25min
Crema di pere e cioccolato
55min