Pane in cassetta (senza glutine)

Pane in cassetta (senza glutine)

2.6 11 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 13u. 45min
1 pezzo

Ingrediënten

Pre-impasto
  • 45 g di farina di grano saraceno consentita da prontuario
  • 30 g di farina di riso consentita da prontuario
  • 85 g di acqua
  • 10 g di lievito di birra fresco
Impasto
  • 500 g di acqua + q.b.
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 20 g di psillio alimentare
  • 500 g di farina senza glutine per pasta e pizza
  • 1 cucchiaino di sale
  • 2 cucchiai olio extravergine di oliva

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 pezzo

Eiwitten 9.19 g
Calorieën 1730 kJ / 414 kcal
Vetten 16.89 g
Vezels 3.55 g
Koolhydraten 56.25 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...