Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pre-impasto
- 45 g di farina di grano saraceno, consentita da prontuario
- 30 g di farina di riso, consentita da prontuario
- 85 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
Impasto
- 500 g di acqua + q.b.
- 10 g di lievito di birra fresco
- 20 g di psillio alimentare
- 500 g di farina senza glutine per pasta e pizza
- 1 cucchiaino di sale
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1730 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 9.19 g
- Koolhydraten
- 56.25 g
- Vetten
- 16.89 g
- Vezels
- 3.55 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Piadina (senza glutine)
1h 20min
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1 Std. 40 Min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2 godz. 55 min
Pane con farina di miglio (senza glutine)
2 Std. 35 Min
Pane arabo (senza glutine)
1 godz. 35 min
Pane con farina di piselli (senza glutine)
4 Std. 5 Min
Pane alle 4 farine (senza glutine)
2 godz. 40 min
Pane veloce (senza glutine)
1h
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 Std. 50 Min
Besciamella (senza glutine)
15min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2 godz. 55 min
Pasta per pizza (senza glutine)
2h 10min