Torta degli addobbi

Torta degli addobbi

3.4 12 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 25min
12 fette

Ingrediënten

  • 200 g di mandorle pelate
  • 100 g di cedro candito
  • 1000 g di latte intero
  • 300 g zucchero
  • 50 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
  • 150 g di riso tipo Vialone nano
  • 1 limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca)
  • 6 uova

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 fetta

Eiwitten 11 g
Calorieën 1506 kJ / 360 kcal
Vetten 14.9 g
Vezels 2.6 g
Koolhydraten 45.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...