Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di mandorle pelate
- 100 g di cedro candito
- 1000 g di latte intero
- 300 g di zucchero
- 50 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 150 g di riso tipo Vialone nano
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 6 uova
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1506 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 45.4 g
- Vetten
- 14.9 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ricciarelli
7h
Zuppa inglese in verrina
2h 25min
Panone di Natale
2h 30min
Fiordilatte bolognese
9u. 30min
Amor polenta
1 Std. 5 Min
Zuppa imperiale
1h
Gnocco al forno con i ciccioli
4 Std. 50 Min
Torta di pane, frutta e farina di castagne
1h 10min
Zuppa inglese al forno
3óra 25p
Torta di tagliolini
4h
Torta di riso carrarina
3h 10min
Torta di pane con nocciolata
1h 10min