Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de lentejas pardinas
- 80 g de cebolla
- 120 g de puerro (solo la parte blanca) en rodajas
- 50 g de aceite de oliva
- 400 g de verduras variadas en trozos (zanahoria, calabacín, judía verde, apio, calabaza)
- 100 g de jamón serrano en dados
- 40 g de arroz de grano redondo
- 1300 g de caldo de ave
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 700 kJ / 168 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 11.41 g
- Vetten
- 10.04 g
- Vezels
- 2.98 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa juliana con verduras frescas
40min
Sopa de verduras con noodles de tortilla francesa
40min
Sopa de coliflor con pollo
40min
Potaje de verduras, pasta y alubias rojas
1 godz.
Sopa de verduras variadas con pasta
45 min
Sopa de pasta y judías pintas
40min
Sopa de pollo y arroz
1 godz.
Sopa francesa de verduras (Soupe au pistou)
1 godz.
Sopa de judías blancas y verduras
40min
Sopa de cebada con verduras
55min
Sopa juliana con rape
35 min
Menú: Sopa de verduras con huevo duro. Lubina al vapor
45 min