Veal and Mixed Vegetable Purée
TM6 TM5 TM31

Veal and Mixed Vegetable Purée

3.8 (4 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 300 g potatoes, peeled, cut in pieces
  • 300 g carrots, washed, cut in pieces
  • 180 g veal meat, boneless, ensuring all bones are removed before use
  • 500 g water
  • ¼ tsp unsalted butter
  • 300 g green peas, fresh, washed
    of 300 g frozen green peas, washed
  • 200 g apple juice
  • 5 g olive oil

Voeding
per 1 portion
Calorieën
898 kJ / 215 kcal
Eiwitten
11 g
Koolhydraten
19 g
Vetten
10 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten