Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g fresh parsley leaves
- 150 g onions, halved
- 150 g celery stalks
- 250 g potatoes, peeled, cut into lengths (2 cm)
- 200 g carrots
- 40 g olive oil
- 500 g stewing steak, diced (approx. 2 cm)
- 3 dried bay leaves
-
2
sprigs fresh thyme, leaves only
of 1 tsp dried thyme -
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 1 tsp fine sea salt, plus extra, to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra, to taste
- 600 g water
- 1 lemon, finely grated zest and juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1464.4 kJ / 350 kcal
- Eiwitten
- 29.8 g
- Koolhydraten
- 22.8 g
- Vetten
- 16.4 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 764 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Goulash Soup
1 Std. 15 Min
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
5h 30min
Garlic Turkey Stew
45min
Meatloaf
1h 20min
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
1 godz.
Potato Pancakes
45min
Chicken breasts with courgette topping
50 min
Beef Stew with Cauliflower Mash
2 Std.
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
1h 50min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20min
Traditional Austrian Beef Goulash
4h
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1sa 10 dk