Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pear slices
- 350 g pears, peeled, cored, halved or cut in wedges that fit through feeder
- unsalted butter, for greasing
Caramel
- 150 g golden caster sugar
- 70 g unsalted butter, cold, diced
- 30 g double cream
- 1 tsp lemon juice (see tip)
Filling
- 150 g walnut, shelled
- 100 g unsalted butter, diced
- 130 g golden caster sugar
- 1 pinch fine sea salt
-
200
g milk bread, cut in slices
of brioche bread, cut in slices - 6 medium eggs
- 200 g whole milk
- 120 g ricotta cheese
- 30 g vanilla custard powder
- 1 vanilla pod (see tip)
- 1 Tbsp icing sugar
- Voeding
- per 8 portions
- Calorieën
- 21107 kJ / 5044.7 kcal
- Eiwitten
- 106.9 g
- Koolhydraten
- 472.7 g
- Vetten
- 317.6 g
- Verzadigd vet
- 133.8 g
- Vezels
- 26.3 g
- Natrium
- 1373.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Guinness® Bread
1h 45min
Lime and Lemonade
5min
Blueberry Coffee Cake
1h
Grab and Go Breakfast Wrap
30min
Sweet Breakfast Bread
1h 30min
Raspberry Turnovers
2h
Garlic Potatoes with Caraway
1h
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1 Std. 10 Min
Chocolate-filled Cinnamon Pretzel Bites
1h 50 min.
Lasagne with Vegetable Ragu
1 Std. 10 Min
Breakfast Bread Pudding
50min
Crispy Smashed Potato Salad
1h 30min