Chiffon cake au pandan, fraises et chantilly

Chiffon cake au pandan, fraises et chantilly

4.0 5 beoordelingen
Voorbereiding. 45min
Totaal 2u. 5min
6 parts

Ingrediënten

Le gâteau
  • 80 g d'huile de coco
  • 60 g de farine de blé
  • 20 g de farine de maïs
  • 55 g de lait de coco
  • ½ c. à café d'extrait de pandan (voir "Conseil(s)")
  • 5 œufs blancs et jaunes séparés
  • 1 œuf
La meringue
  • 90 g de sucre en poudre
La chantilly
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g. très froide
  • ½ gousse de vanille égrainée
  • 45 g de sucre glace
  • 125 g de fraises en tranches

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 part

Eiwitten 8 g
Calorieën 1221 kJ / 292 kcal
Vetten 17 g
Koolhydraten 27 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...