Risotto bolognaise

Risotto bolognaise

4.4 40 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

  • 100 g de parmesan en morceaux (3 cm)
  • 200 g de viande de bœuf hachée
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1 carotte coupée en morceaux (env. 100 g)
  • 1 céleri branche en morceaux (env. 50 g)
  • 1 échalote coupée en deux (env. 30 g)
  • 250 g de riz risotto, tout type (ex. Arborio ou Carnaroli)
  • 650 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
    1 c. à soupe de bouillon de légumes en pâte
  • 300 g de tomates concassées en conserve
  • 1 feuille de laurier, sèche
  • 1 c. à café de sel fin
  • ½ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
  • 15 g de beurre

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 24 g
Calorieën 2241 kJ / 535 kcal
Vetten 25 g
Vezels 3.1 g
Koolhydraten 53 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...