Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2270 g poitrine de boeuf
- sel pour l'assaisonnement
- poivre noir moulu pour l'assaisonnement
- 2 c. à soupe huile végétale
- 1 carotte (environ 113 g), coupée en morceaux (5 cm/2 in.)
- 1 branche de céleri (environ 113 g), coupé en morceaux (5 cm/2 in.)
- 1 oignon (environ 340 g), coupée en morceaux
- 2 c. à thé fond de bœuf, en pâte
- 60 g cassonade
-
60
g vinaigre balsamique
of 60 g vinaigre de vin rouge - 45 g concentré de tomate
- 30 g de sauce tamari
- 1 c. à thé de paprika en poudre
- 15 g sauce Worcestershire
- 1 c. à thé ail en poudre
- ¼ c. à thé piment séché en flocons
- 790 g eau, divisé
- 2 c. à thé fond de bœuf
- persil frais pour garnir
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2782 kJ / 665 kcal
- Eiwitten
- 54 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 42 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 696 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tacos de poisson
45min
Coupelles au chocolat et beurre d'arachides
1 godz. 5 min
Tarte chocolat caramel
2h 15min
Fond de viande
45min
Cobbler aux pêches
2h 35 min
Naans avec houmous (Hestan Cue™)
Geen beoordelingen
Haricots verts à l'ail et au gingembre
20 min
Enchiladas au poulet
40min
Quatre-quarts à l'écorce de citron
1h 50 min
Sauce Alfredo à base de plantes (Matthew Kenney)
1h 30min
Oeufs en coupelles à la vapeur
20 min
Barres Nanaimo
3h 5min