Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 克 新鮮蓮藕 ,約 1節,外皮洗淨切 1公分厚片,順著外圍雕花形後泡醋水備用
- 140 克 牛蒡 ,外皮洗淨,切 4公分長段,再分割成四條,泡醋水備用
- 8 朵 乾香菇 ,和 800克水泡軟後切六角狀
- 12 顆 小干貝 ,乾,和乾香菇一起浸泡
- 1 片 蒟蒻 ,切1公分厚片,泡熱水備用
- 3 顆 熟竹筍 ,尖端切成楔型
- 60 克 日式醬油 ,(薄口)
- 100 克 清酒
- 60 克 味醂
- 2 大匙 細砂糖
- 1 小撮 鹽
- ½ 根 紅蘿蔔 ,切1公分厚片後雕花形
- 6 顆 芋頭 ,小顆,去除外皮切六角狀
- 10 個 豌豆莢 ,尾端切V字狀
- Voeding
- per 4 人份
- Calorieën
- 5800.6 kJ / 1386.4 kcal
- Eiwitten
- 61 g
- Koolhydraten
- 242.6 g
- Vetten
- 3.6 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 35.2 g
- Natrium
- 4767.9 mg