Apparaten en accessoires
山藥丸子湯
Voorbereiding. 25min
Totaal 50min
4 人份
Ingrediënten
-
新鮮山藥 日本山藥,削皮切塊200 克
-
日本太白粉3 大匙
-
鹽 依個人口味調整¼ 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
青蔥 切蔥花,(祥見要訣)20 克
-
水1500 克
-
舞菇 剝成小塊150 克
-
鹽¾ 茶匙
-
4 克 昆布昆布粉½ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 4 人份
Natrium
1966.9 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
1142.9 kJ /
273.2 kcal
Vetten
0.6 g
Vezels
10 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
64.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
蔬食潮流
10 recepten
Taiwan
Taiwan