Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 克 新鮮山藥 ,日本山藥,削皮切塊
- 3 大匙 日本太白粉
- ¼ 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
- 1 小撮 白胡椒粉
- 20 克 青蔥 ,切蔥花,(祥見要訣)
- 1500 克 水
- 150 克 舞菇 ,剝成小塊
- ¾ 茶匙 鹽
-
½
茶匙 昆布粉
of 4 克 昆布
- Voeding
- per 4 人份
- Calorieën
- 1142.9 kJ / 273.2 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 64.3 g
- Vetten
- 0.6 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 1966.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
馬鈴薯格子薯餅
Geen beoordelingen
烤全雞、番紅花飯和蒸蔬菜
Geen beoordelingen
烤布里起司佐無花果醬
Geen beoordelingen
栗金糖
Geen beoordelingen
蔬食擔擔麵
Geen beoordelingen
梅干菜滷筍丁
Geen beoordelingen
泰式蔬食咖哩
Geen beoordelingen
小黃瓜沙拉佐蒔蘿酸奶油醬(TM6)
Geen beoordelingen
胡麻豆腐 - 吳貞蓁
Geen beoordelingen
海帶蔬菜鹹塔
Geen beoordelingen
蘆筍蕃紅花燉飯
Geen beoordelingen
桂圓紅麴米糕
5óra