山藥丸子湯

山藥丸子湯

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 50min
4 人份

Ingrediënten

  • 新鮮山藥 日本山藥,削皮切塊
    200 克
  • 日本太白粉
    3 大匙
  • 依個人口味調整
    ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 青蔥 切蔥花,(祥見要訣)
    20 克
  • 1500 克
  • 舞菇 剝成小塊
    150 克
  • ¾ 茶匙
  • 昆布粉
    ½ 茶匙
    4 克 昆布

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 4 人份

Natrium 1966.9 mg
Eiwitten 5 g
Calorieën 1142.9 kJ / 273.2 kcal
Vetten 0.6 g
Vezels 10 g
Verzadigd vet 0 g
Koolhydraten 64.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...