酸菜魚

酸菜魚

3.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 人份

Ingrediënten

  • 帶皮鱸魚片
    300 克
  • 1 ¼ 茶匙
  • 米酒
    20 克
  • 1 支
  • 香油
    15 克
  • 切絲
    6 克
  • 酸菜 切薄片
    150 克
  • 乾辣椒
    6 克
  • 800 克
    800 克 高湯
  • 玉米粉
    1 大匙
  • 香油
    ½ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 花椒油 市售或自製
    2 茶匙
  • 新鮮豆芽
    150 克
  • 寬冬粉 泡水瀝乾
  • 白芝麻 (optioneel) 少許
  • 乾辣椒 切段
    5 克
  • 花椒油 市售或自製
    20 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 633.6 mg
Eiwitten 12.3 g
Calorieën 539.4 kJ / 128.9 kcal
Vetten 5.9 g
Vezels 2.5 g
Verzadigd vet 0.8 g
Koolhydraten 6.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...