![Spinat-Dip Spinat-Dip](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f7f08e25541dd99c0e554152c28cfa3f/Derivates/1fb3aaea73e1e78b52ef625171c0e0499a5c15ef.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Schalotte
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Öl
-
150
g Blattspinat, in Stücken (3 cm)
of 150 g Babyspinat - 150 g Frischkäse
- 100 g Feta, in Stücken
- 1 ½ TL Salz
- Voeding
- per 450 g
- Calorieën
- 4221 kJ / 1009 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 93 g
- Verzadigd vet
- 47 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 5075 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Schnelle Marinade für Grillfleisch
15min
Kräuter-Schmand-Dip
10 min
Möhren-Frischkäse-Aufstrich
10 min
Walnuss-Tomaten-Aufstrich
15min
Linsen-Curry-Aufstrich
40 min
Bärlauch-Joghurt-Dressing
15min
Spitzkohl-Slaw mit Datteln und Cashewkernen
10 min
Eierpaste
50min
Fenchel-Sellerie-Salat
15min
Staudensellerie-Parmesan-Salat
40 min
Rote Linsen-Fenchel-Aufstrich
1h
Möhren-Tomaten-Sauce
25 min