Compatibele versies
Zuppa di pomodori con grano saraceno tostato e gruviera
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di formaggio Gruviera, a pezzi (2 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di cipolle, tagliate a metà
- 30 g di burro
-
700
g di pomodori, a grappolo, tagliati a metà
of 700 g di pomodori pelati - 70 g di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 1 cucchiaino di origano, secco
- 150 g di acqua
-
1
cucchiaino dado per brodo vegetale
of 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - 40 g di grano saraceno
- 200 g di mezza panna, per salse
- 4 foglie di basilico fresco
- 1 rametto di prezzemolo fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1398.3 kJ / 336.3 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 18.5 g
- Vetten
- 23.8 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 1210.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di peperoni
20min
Zuppa di carote secondo Moro
1h 45 min
Pulled pork alle mele
8h 20min
Zuppa di zucca
35min
Zuppa di barbabietole
45min
Zuppa di verdure
25min
Zuppa di zucca
35min
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere
1h
Succo di barbabietola dolce
10min
Korma di verdure con anacardi
55min
Zuppa di zucchine con formaggio fresco
35min
Passato di carote e asparagi con mandorle
30min