Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 40 g masła, pokrojonego na kawałki
- 2 - 3 łyżeczki cukru
- 500 g ziemniaków, pokrojonych w 1,5 cm kostkę
- 500 g kalarepy, pokrojonej w 1,5 cm kostkę
- 140 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- 80 g mleka
- 1 łyżeczka soli
-
1 - 2
łyżeczki koncentratu bulionu warzywnego
of 1 - 2 kostki bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszone
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1434.5 kJ / 342.9 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 33.6 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 13.6 g
- Vezels
- 7.3 g
- Natrium
- 639.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta marchewkowa
15 min
Zapiekanka ziemniaczana z borowikami
1h 20 min
Purée ziemniaczane z maślanką
35min
Gulasz pieczarkowy z knedlami z czerstwego pieczywa
50 min
Zapiekanka z ziemniaków i batatów (TM6)
1h
Zupa krem z rzodkiewek; Quiche z liści rzodkiewek
1h 10 min
Gratin z ziemniaków i selera
1h 10 min
Zupa ziemniaczana z jajkami i rumienionymi pieczarkami
40 min
Jajka sadzone na Varomie z kalafiorem i ziemniakami
45 min
Jajka z ziemniakami w sosie musztardowym
1 godz. 5 min
Kremowa zupa ziemniaczana
45 min
Zupa ziemniaczana z curry (z osłoną noża miksującego 2.0)
35min