Torta gianduia (senza glutine)

Torta gianduia (senza glutine)

4.6 25 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
12 fette

Ingrediënten

  • 4 uova (da 60 g circa)
  • 180 g zucchero
  • 40 g di cacao amaro in polvere
  • 200 g di cioccolato a pezzi
  • 200 g di nocciole tostate
  • 150 g di burro morbido, a tocchetti
  • panna montata (optioneel) a piacere
  • zucchero a velo (optioneel) a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 fetta

Natrium 63.8 mg
Eiwitten 6.7 g
Calorieën 1615 kJ / 386 kcal
Vetten 29.3 g
Vezels 3.6 g
Verzadigd vet 10.6 g
Koolhydraten 25.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...