Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins

Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins

4.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
12 pieces

Ingrediënten

All-Purpose Gluten Free Flour
  • white quinoa
    7 oz
  • chia seeds
    3 ½ oz
  • corn starch
    7 oz
  • arrowroot
    3 ½ oz
Cupcakes
  • lemons
    2
  • sugar plus extra to sprinkle
    4 ½ oz
  • large eggs
    4
  • vegetable oil
    5 oz
  • plain Greek yogurt
    4 oz
  • poppy seeds
    1 tbsp
  • xanthan gum
    1 tsp
  • dried instant yeast
    1 tsp
  • baking powder
    ½ tsp
  • baking soda
    ½ tsp
  • salt
    ⅛ tsp
  • confectioners sugar
    2 oz
  • whole milk
    1 tbsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 piece

Natrium 135.3 mg
Eiwitten 9.8 g
Calorieën 1625.4 kJ / 388.5 kcal
Vetten 18.9 g
Vezels 6.3 g
Verzadigd vet 2.9 g
Koolhydraten 47.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...