Rote-Bete-Suppe mit überbackenem Baguette

Rote-Bete-Suppe mit überbackenem Baguette

3.5 35 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
4 Portionen

Ingrediënten

  • rote Zwiebeln halbiert, in Scheiben
    250 g
  • Butter in Stücken
    20 g
  • brauner Zucker
    50 g
  • Balsamico, dunkel
    20 g
    20 g Rotweinessig
  • Salz
    1 - 2 Prisen
  • rote Zwiebel halbiert
    50 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Olivenöl
    25 g
  • Rote Bete gekocht, geschält, in Stücken
    500 g
  • Wasser
    350 - 400 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    2 geh. TL
    2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • Thymian, getrocknet
    1 - 2 Prisen
  • Baguette
    4 Scheiben
    4 Scheiben Brot
  • Camembert in Stücken
    60 - 80 g
  • Sahne
    100 g
  • Zitronensaft
    1 EL
  • Walnüsse, gehackt
    1 EL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 388 mg
Eiwitten 8 g
Calorieën 1703 kJ / 407 kcal
Vetten 25 g
Vezels 5.2 g
Verzadigd vet 12 g
Koolhydraten 39 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...