![Rote-Bete-Suppe mit überbackenem Baguette Rote-Bete-Suppe mit überbackenem Baguette](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/cde81c98-201e-43af-b4bb-05ad6df5fffd/Derivates/4ae16c71-5f47-4475-8d47-c08cafd95731.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g rote Zwiebeln, halbiert, in Scheiben
- 20 g Butter, in Stücken
- 50 g brauner Zucker
-
20
g Balsamico, dunkel
of 20 g Rotweinessig - 1 - 2 Prisen Salz
- 50 g rote Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 25 g Olivenöl
- 500 g Rote Bete, gekocht, geschält, in Stücken
- 350 - 400 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 - 2 Prisen Thymian, getrocknet
-
4
Scheiben Baguette
of 4 Scheiben Brot - 60 - 80 g Camembert, in Stücken
- 100 g Sahne
- 1 EL Zitronensaft
- 1 EL Walnüsse, gehackt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1703 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 388 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apfel-Ingwer-Limetten-Shrub
72 Std.
Kürbis-Tomaten-Gemüse mit Bratwurstklößchen und Kartoffeln
45 Min
Rosenkohlcremesuppe
45 Min
Brokkoli-Gorgonzola-Suppe mit Vollkorncroûtons
40 Min
Süßkartoffel-Suppe mit Quitten
50min
Rotkohlcremesuppe
40 Min
Süßkartoffel-Mais-Cremesuppe
30 Min
Brokkoli-Käse-Suppe mit Croûtons
1 Std.
Limetten-Maissuppe
40 Min
Mandelpizza mit Babyspinat
40 Min
Brokkolicremesuppe
35 Min
Rhabarber-Mengsel
50min